Navigation Menu+

Frank Vander Sijpe – Securex (NL: 22/01/2015)

Frank Vander Sijpe: Securex over de verhoging van de pensioenleeftijd…

If Soundcloud is not available, try via Mixcloud!


Vandaag aan onze micro, Frank Vander Sijpe, directeur van het kenniscentrum van Securex. Securex dat 100 jaar geleden gesticht werd voor twee redenen, het vermijden van arbeidsongevallen en de uitbetaling van de lonen. Ondertussen hebben ze een cultuur van partnerships met bedrijven uitgebouwd die hen toelaat om mee te groeien zowel nationaal als internationaal. Frank staat aan het roer van het kenniscentrum dat kennis concentreert en deelt met hun partners. Frank geeft ons een idee hoe Securex de problematiek rond de pensioenleeftijd bekijkt….

Frank Vander Sijpe is co-auteur van het boek “Mijn Werk. Maatwerk” (uitgave november 2013) met David Ducheyne die we al kennen van een vorige podcast

 book1

1 Comment

  1. De wet zou makkelijker te accepteren zijn als ze genuanceerder is (helaas niet het sterkste punt van onze politici) en als er rekening gehouden word met de moeilijkheid van de job.
    Sterker nog, ik vind het logisch dat beroepen zoals: politieagent, verpleegkundige of brandweerman vrijgesteld zijn! Of ze hebben een kans om op latere leeftijd, louter administratieve taken te doen?

Submit a Comment

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Share This