Navigation Menu+

Our Privacy Policy

Yoeri Roels – Yambla (NL: 16/05/2013)

Yoeri Roels & Yambla

Yoeri Roels is de oprichter van Yambla, een sociaal platform voor bedrijven voor het verzamelen en ontwikkelen van ideeën komende van werknemers en klanten. Alvorens het oprichten van Yambla in augustus 2012, werkte hij 5 jaar voor één van de grootste Belgische ICT bedrijven als Software Architect. Hij was betrokken in projecten van de Belgische overheid, onderwijs en telecom. Naast deze functie, gaf hij ook les « Programmeren en design » aan een avondschool.

Yoeri is gepassioneerd van technologie, verschillen in generaties, menselijk gedrag and het effect van Mindset veranderingen op onze manier van werken. Hij gelooft in volharding, gedoseerd perfectionisme and iets of wat gek zijn.

Yambla bied een oplossing voor bedrijven om het menselijk kapitaal te maximaliseren. Vaker om vaker, willen werknemers betrokken zijn met het bedrijf waarvoor ze werken, ze boosten en betekenisvol werk leveren. Om deze nieuwe mindset te steunen, verbindt Yambla de leiders van een bedrijf, met de creativiteit van zijn werknemers. De kern van Yambla is crowdsourcing van ideeën in een simpele en sociale manier. Yambla verzamelt korte, tweet-achtige ideeën en ondersteunt in het laten groeien van deze ideeën in volwasen projecten, door het betrekken van de juiste mensen. Door het verbinden van deze mensen, op alle niveaus van het bedrijf, doorbreekt Yambla de muren binnen een bedrijf, en ondersteunt zij de groei van een creatieve cultuur.

Meer info kan je vinden op de website: Yambla.